Ορτα: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι, στο 2-0 ήθελα να βρω τον Ελ Καμπί»

Ορτα: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι, στο 2-0 ήθελα να βρω τον Ελ Καμπί»

Newsroom
horta_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Ορτα που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο 2-0 επί της ΑΕΚ στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έγινε στους «ερυθρόλευκους» και παράλληλα μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το δεύτερο γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού απόψε (15/5) στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ο Ορτα, καθώς ο Πορτογάλος χαφ σημείωσε και τα δύο του γκολ στο 2-0 που κέρδισε την ΑΕΚ. «Πρωταγωνιστής είναι όλη η ομάδα, δεν εχει σημασία ποιος θα σκοράρει, όλοι μαζί τα δημιουργούμε τα γκολ, σε όλες τις μεγάλες στιγμές ειναι η ομάδα είναι όλη μαζι. Κάναμε ενα μεγάλο παιχνίδι, αφήσαμε μια όμορφη εικόνα στους οπαδούς στο τελευταιο εντός έδρας ματς. Θέλουμε μα συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Ξέραμε πως η ΑΕΚ μαρκάρει man to man. Επρεπε να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Ξέραμε το κλειδί, το καταφέραμε, είχαμε την υπεροχή στο πρωτο μέρος, Μπορούσαμε να σκοράρουμε δύο γκολ. Τελικά τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το 2-0 των καθυστερήσεων, όπου σημείωσε ένα δύσκολο τέρμα από τα πλάγια. Εκεί με απόλυτη ειλικρίνεια είπε ότι «η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να σουτάρω, ήταν μία αποτυχημένη προσπάθεια που οδήγησε σε επιτυχία. Προσπάθησα να βρω τον Ελ Κααμπί όπως έχει ξανα γίνει. Ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα