Indycar: Κούκλα μανεκέν έπεσε στη πίστα και της πάτησαν το χέρι (vid)

Indycar: Κούκλα μανεκέν έπεσε στη πίστα και της πάτησαν το χέρι (vid)
Νομίζατε πως τα είχατε δει όλα; Κι όμως το Indycar κατάφερε με ένα μαγικό τρόπο να πάει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Ένα (ακόμα) απίστευτο και συνάμα κωμικό περιστατικό συνέβη σε αγώνα του Indycar. Στον 51ο γύρο από τους 90 του Children’s of Alabama Indy Grand Prix στο Μπάρμπερ μία κούκλα μανεκέν βρέθηκε στην πίστα.

Οι διοργανωτές του αγώνα είχαν τοποθετήσει την κούκλα στη γέφυρα που βρίσκεται μεταξύ των στροφών 6 και 7. Όπως αποδείχθηκε όμως η δουλειά που έκαναν δεν ήταν ιδανική καθώς το μανεκέν έφυγε από τη θέση του και έπεσε στο γρασίδι με τα χέρια του να είναι μέσα στην πίστα.

Το κωμικό της υπόθεσης είναι πως της έχουν δώσει και το όνομα Τζωρτζίνα και είναι ένας από τους χαρακτήρες που κοσμούν την πίστα του Μπάρμπερ. Από την περιπέτεια αυτή η άτυχη Τζωρτζίνα δεν βγήκε αλώβητη καθώς ο Λούκα Κιότο πέρασε κάνω από το δεξί της χέρι και το πήρε μαζί του.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως ένα ανθρωπόμορφο μανεκέν κείτονταν στην άκρη της πίστας με το ένα χέρι του κομμένο και μονοθέσια να περνούν με ταχύτητες άνω των 200 χλμ/ώρα. Δεν αποκλείεται κάποιοι οδηγοί να το μπέρδεψαν με πραγματικό άνθρωπο, κάτι που θα ήταν απίστευτα τρομακτικό.

Μετά τον αγώνα, ο νικητής Σκοτ Μαγκλόκλιν της Team Penske είχε την τιμή να φωτογραφηθεί με την Τζωρτζίνα που «έκλεψε» την παράσταση στον τρίτο αγώνα του Indycar στο 2024.

Φωτογραφίες: JaseKM1/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!