Επίσημο: Στην Ελλάδα τα νέα smart - Ποια είναι τα δύο μοντέλα

Επίσημο: Στην Ελλάδα τα νέα smart - Ποια είναι τα δύο μοντέλα

Επίσημο: Στην Ελλάδα τα νέα smart - Ποια είναι τα δύο μοντέλα
H smart επιστρέφει στην Ελλάδα με δύο αμιγώς ηλεκτρικά SUV, διαθέσιμα και στη σπορ έκδοση Brabus.

Οι πληροφορίες που είχαμε αναφέρει στο gMotion από τον Νοέμβριο του 2023 επιβεβαιώθηκαν και τα νέα μοντέλα smart θα έρθουν στην Ελλάδα. Η Star Automotive Hellas, h εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Mercedes-Benz στη χώρα μας, θα παρουσιάσει σε λίγες ημέρες στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου τα smart #1 και #3.

Θυγατρική πλέον κατά 50/50 των Mercedes-Benz και Geely, η smart λανσάρει αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία σχεδιάζονται στην Ευρώπη και κατασκευάζονται στην Κίνα. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πλάνο λανσαρίσματος των δύο μοντέλων και τις τιμές τους.

smart #1

Διαθέσιμο σε εκδόσεις με 272 και 428 ίππους (στη σπορ έκδοση Brabus), το #1 φθάνει μήκος 4,27 μέτρα), ενώ με αυτονομία έως 440 χλμ. από την μπαταρία των 66 kWh μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης και μακριά από την πόλη. Οι χώροι για πέντε επιβάτες (μεταξόνιο 2,75 μέτρα) και τις αποσκευές τους (το πορτμπαγκάζ έχει όγκο 411 λίτρα) σημαίνει ότι το ηλεκτρικό SUV δεν περιορίζεται για αστικές μετακινήσεις αλλά μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για ταξίδια.

auto

smart #3

To smart #3 ένα SUV coupe με μήκος 4,4 μέτρα και μεταξόνιο 2,78 μέτρα, που «μεταφράζεται» σε πλούσιους χώρους για τους επιβάτες. Στο στιλάτο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικά υλικά, ενώ στο πάνω μέρος της μεγάλης κεντρικής κονσόλας εξέχει μία οθόνη αφής 12,8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Στις βασικές εκδόσεις η ισχύς ανέρχεται σε 272 ίππους, ενώ στην κορυφαία Brabus φθάνει τους 428 ίππους (0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα).

auto

Photo Credits: smart

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!