Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα αδέρφια Κλίτσκο βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του Πούτιν

Κώστας Τόπας
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα αδέρφια Κλίτσκο βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του Πούτιν

bet365

Οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές πυγμαχίας, Κλίτσκο βρίσκονται στη μαύρη λίστα του Βλάντιμιρ Πούτιν που θα πρέπει να εξαλειφθούν από την «Ομάδα Βάγκνερ».

Οι «Times» ανέφεραν ότι το Κρεμλίνο έστειλε 400 μισθοφόρους στο Κίεβο για να δολοφονήσουν τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι και μέλη της κυβέρνησής του, προκειμένου να αποδυναμώσουν τους εχθρούς τους και να κάνουν άμεση μετάβαση σε περίπτωση που η Μόσχα καταλάβει την πρωτεύουσα της χώρας.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Πούτιν έχει καταρτίσει μια «μαύρη λίστα» με τα 23 άτομα που πρέπει να εξαλειφθούν, μεταξύ των οποίων και οι αδερφοί Κλίτσκο. Ο Βιτάλι είναι δήμαρχος του Κιέβου από το 2014 και ο Βλάντιμιρ, καταταγμένος στον ουκρανικό στρατό. Τα δύο αδέρφια είναι ενωμένα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα τους και εκμεταλλεύονται τη δημοτικότητά τους για να κάνουν προσπάθειες και να ζητήσουν βοήθεια από όλο τον κόσμο.

Οι δύο πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές βαρέων βαρών, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εχθροπραξιών, έχοντας στο πλευρό τους κι άλλους σπουδαίους μαχητές όπως τον Βασίλ Λοματσένκο και τον Ολεξάντρ Ούσικ,

Ωστόσο, σύμφωνα με τους «Times» οι αδερφοί Κλίτσκο βρίσκονται στη λεγόμενη «μαύρη λίστα» της οποίας τα μέλη πρέπει να εξαλειφθούν από την «Ομάδα Wagner» του Βλάντιμιρ Πούτιν.

@Photo credits: Video Screen
 

Τελευταία Νέα