Πρεβολαράκη: Ελπίζει μέσω του ρεπεσάζ για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
Η Μαρία Πρεβολαράκη

bet365

H Μαρία Πρεβολαράκη θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω του ρεπεσάζ στο προ-ολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης για να παλέψει για την 4η παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το όνειρο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, παραμένει ζωντανό για τη Μαρία Πρεβολαράκη. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έφτασε έως τα προημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά πάλης στα 53 στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια ηττήθηκε από την Κουλάν Μπατκουάγκ.

Όμως η αθλήτρια από την Μογγολία πήρε το Ολυμπιακό εισιτήριο κι επομένως έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στην Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα αθλήτρια θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (11/5) τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στις Ντμόι Αχίνσα Φερνάντο Πορουτουτάγκε (Σρι Λάνκα) και Σαμπρίνα Γκάμα (Βραζιλία). Σε περίπτωση που νικήσει θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα, Ζεϊνέπ Γετγκίλ για την θέση 3-5. Η Μαρία Πρεβολαράκη χρειάζεται νίκη για να δώσει τον αγώνα πρόκρισης.


Στη μάχη του προολυμπιακού τουρνουά ρίχνονται το Σάββατο (11/5) και οι αθλητές της ελευθέρας. ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ θα αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο Μακόεβ στη φάση των 16. Ο Θοδωρής Κυριακίδης στα 97κ. θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σάρκο (Βενεζουέλα) – Λέφτερ (Μολδαβία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα