To ολυμπιακό όνειρο «έσβησε» για την Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη

bet365

Η Μαρία Πρεβολαράκη δεν τα κατάφερε στο παγκόσμιο προ-ολυμπιακό της Κωνσταντινούπολης και η 4η παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα γίνει πραγματικότητα. Μια νίκη μακριά από το Παρίσι ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ.

Το όνειρο παρουσίας για τη Μαρία Πρεβολαράκη σε τέταρτους διαδοχικούς αγώνες δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της πάλης στην τελευταία της ευκαιρία μέσα από το παγκόσμιο προ-ολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης είχε την ευκαιρία να πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια πρόκρισης στα 57κ. για το «Παρίσι 2024».

Ετσι μετά το Λονδίνο, το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Τόκιο η 32χρονη πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις ολυμπιακές παρουσίες της.

Η Πρεβολαράκη μετά τη χθεσινή ημέρα είχε αποκτήσει μια δεύτερη ευκαιρία, μέσω των ρεπεσάζ για να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Σάββατο (11/5) στον 2ο γύρο των ρεπεσάζ νίκησε με πτώση την Ντμόι Πορουτουτάγκε από τη Σρι Λάνκα και πέρασε στον 3ο γύρο των ρεπεσάζ.

Εκεί αντιμετώπισε την Ζεϊνέπ Γιεκγτίλ, η αθλήτρια από την Τουρκία επικράτησε με τεχνική υπεροχή, συνέχισε στο παιχνίδι για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Πρεβολαράκη να μένει εκτός συνέχειας.

Μια νίκη μακριά από το Παρίσι ο Κουρουγκλίεβ

Το Σάββατο (11/5) στη μάχη πρόκρισης μπήκε και ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στα 86κ. ελευθέρας και με εντυπωσιακές εμφανίσεις βρίσκεται στα ημιτελικά, έχοντας πλέον δύο ευκαιρίες για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κουρουγκλίεβ για τη φάση των 32 νίκησε τον Σλοβάκο, Μπόρις Μακόγιεφ με 4-0, μετά επικράτησε με τεχνική πτώση επί του Τούρκου, Οσμάν Γκοτσέν και στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Πολωνού, Σεμπάστιαν Γιεζιερζάνσκι με 3-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί θα παίξει με τον Ουκρανό, Βασίλι Μιχάιλοφ, με νίκη περνά στον τελικό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλιώς θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στον αγώνα για την 3η θέση. Ο Θοδωρής Κυριακίδης έπαιξε στα 97κ. ελευθέρας, γνωρίζοντας την ήττα από τον Μολδαβό, Ράντου Λέφτερ με 13-3.

 

Τελευταία Νέα