Πώς θα καθαρίσεις τον κήπο ή τη βεράντα σου γρήγορα και αποτελεσματικά

Branded Content Team
Πώς θα καθαρίσεις τον κήπο ή τη βεράντα σου γρήγορα και αποτελεσματικά
Βρήκαμε τον τρόπο που θα κάνει το φετινό καθάρισμα των εξωτερικών σου χώρων να μοιάζει απλή υπόθεση. 

Ο καιρός φτιάχνει, η θερμοκρασία σιγά σιγά ανεβαίνει και οι εξωτερικοί χώροι των σπιτιών μας αποτελούν το κατάλληλο μέρος για να μαζευτούμε με την παρέα ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φυσικά, για να προετοιμάσουμε το μπαλκόνι ή τον κήπο μας μετά από τον χειμώνα ή – πρόσφατα – την αφρικανική σκόνη, είναι απαραίτητο ένα καλό καθάρισμα.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς βαριόμαστε πολύ τη συγκεκριμένη διαδικασία, γι’ αυτό και η Kärcher ήρθε για να την κάνει εύκολη και διασκεδαστική. Η κορυφαία εταιρεία πλυστικών μηχανημάτων στην Ελλάδα βελτιώνεται συνεχώς και πρωτοπορεί με τα προϊόντα της στις λύσεις καθαρισμού.

karcher4

Αν για παράδειγμα χρειάζεσαι ένα κορυφαίο πλυστικό μηχάνημα για να καθαρίσεις σκόνη, χώματα, λάσπες ή οποιαδήποτε άλλη βρωμιά, τότε θα πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις το Κ4 Universal, με πιστόλι ψεκασμού, σωλήνα υψηλής πίεσης 6 m, κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS) και τούρμπο μπεκ.

Με τέτοιο συμπαίκτη θα «σκοράρεις» στο πλύσιμο του εξωτερικού σου χώρου, καθώς διαθέτει σύστημα Quick Connect και δοχείο απορρυπαντικού, έξυπνες θήκες για να αποθηκεύονται τα αξεσουάρ πάνω στη συσκευή, αλλά και μεγάλους τροχούς για εύκολη μεταφορά.

karcher77

Για εσένα, όμως, που θέλεις εκπληκτική αποτελεσματικότητα το Κ5 Basic είναι το δεξί σου χέρι ενάντια στους επίμονους ρύπους, χάρη στον ισχυρό, υδρόψυκτο κινητήρα του. Με ισχύ έως και 145 bar που αυξομειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σου είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιφάνειες αλλά και για τους πιο σκληρούς ρύπους.

Έχει εντυπωσιακές επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια ζωής, σύστημα Quick Connect και σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρων, κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS) και τούρμπο μπεκ, αλλά και λαβή και μεγάλους τροχούς που βοηθούν στη μεταφορά του.

karcher99

Φυσικά, για τους gadgetάκηδες της παρέας υπάρχει και η λύση του πλυστικού μηχανήματος K7 Premium Smart Control, που συνδέεται εύκολα με το smartphone μέσω Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς μέσω της εφαρμογής Home & Garden της Kärcher να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα γρήγορα και απλά.

Το έξτρα μπουστ στο καθάρισμά σου

Όποιο πλυστικό και αν επιλέξεις, όμως, η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα απογειώνονται χάρη στο εξάρτημα Eco!Booster. Το συγκεκριμένο εξάρτημα προσφέρει 50% υψηλότερη αποδοτικότητα νερού και ενέργειας σε σύγκριση με ένα ακροφύσιο επίπεδης δέσμης. Αυτό καθιστά τον καθαρισμό πολύ σχολαστικό και γρήγορο, ενώ παράλληλα εξοικονομεί χρόνο, νερό και ενέργεια.

karcher44

Χάρη στην πολύ ομοιόμορφη απομάκρυνση, οι ρύποι απομακρύνονται πραγματικά αποτελεσματικά και ακόμη και ευαίσθητα υλικά, όπως βαμμένες επιφάνειες ή ξύλο, μπορούν να καθαριστούν χωρίς καμία απολύτως ανησυχία.

Η εποχή του καθαρίσματος των εξωτερικών μας χώρων, όπως είπαμε, έφτασε, αλλά μη σε πιάνει πανικός. Εμπιστεύσου ένα από τα κορυφαία πλυστικά μηχανήματα της Kärcher και προετοίμασε το έδαφος για το πιο απολαυστικό – και καθαρό – καλοκαίρι!

Advertorial