H χειρότερη ερώτηση που έχει πέσει ποτέ στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
H χειρότερη ερώτηση που έχει πέσει ποτέ στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» (vid)
Ένας άτυχος παίκτης στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος έπαθε «κοκομπλόκο» όταν άκουσε την ερώτηση

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, παρουσιαστής του συναρπαστικού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», επιφύλασσε μία ερώτηση που «βραχυκυκλώνει» τον εγκέφαλο του διαγωνιζόμενου, ο οποίος κατάφερε με τα χίλια ζόρια να απαντήσει και να σπάσει το «φράγμα» των 100.000 λιρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Glen Bunn πήγε στο σόου του ITV τον Αύγουστο του 2021 και από πολύ νωρίς έδειξε ότι θα τα καταφέρει κάνοντας μια πολύ καλή αρχή. Ωστόσο, τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν έφτασε στο σκαλοπάτι των 64.000 λιρών.

Ο Κλάρκσον ακούγεται να διαβάζει από το μόνιτορ: «Από την τελετή απονομής των βραβείων του 2000 και μετά, το Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας δεν κέρδισε ποτέ γυναίκα της οποίας το επώνυμο αρχίζει με ποιο από αυτά τα γράμματα»;

1

Φυσικά, με αυτή τη διατύπωση, και μαζί με το τρακ της δημόσιας εμφάνισης, ο παίκτης έπαθε «κοκομπλοκο» . Οι απαντήσεις πολλαπλής επιλογής ήταν μεταξύ G, K, M και W. Σε εκείνο το σημείο ο Γκλεν παραδέχτηκε ότι το μυαλό του «σκάλωσε». Έτσι, μη γνωρίζοντας τι να κάνει, στράφηκε προς τη λύση του τηλεφώνου. Ωστόσο, ο φίλος του δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει καθόλου και συνεπώς έπρεπε να πάρει την τελική απόφαση μόνος του.

Έχοντας φτάσει τις 32.000 λίρες, ο Γκλεν θα έπεφτε πολύ πιο κάτω αν έκανε λάθος στην απάντηση, αλλά αποφάσισε να τα ποντάρει όλα στο Α, δηλαδή στο G.

Μετά από πολλά δευτερόλεπτα αγωνίας, όπως συνηθίζεται στον Εκατομμυριούχο, το πολυπόθητο πράσινο άναψε στην οθόνη. Πράγματι, ήταν το γράμμα G, καθώς οι ηθοποιοί ήταν οι Nicole Kidman, Frances McDormand, και Kate Winslet είχαν κερδίσει Όσκαρ και τα επίθετά τους ξεκινούσαν από τα άλλα γράμματα.

Εκστασιασμένος, ο Γκλεν έφυγε από το τηλεπαιχνίδι με 125.000 λίρες.