Ο viral πανηγυρισμός της Anne Hathaway σε γκολ του Trossard: Το μήνυμα που έστειλε ο παίκτης της Άρσεναλ στην ηθοποιό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο viral πανηγυρισμός της Anne Hathaway σε γκολ του Trossard: Το μήνυμα που έστειλε ο παίκτης της Άρσεναλ στην ηθοποιό (vid)
Η Anne Hathaway πανηγύρισε έντονα το γκολ του Trossard στο παιχνίδι με τη Τσέλσι. Η αντίδραση της έγινε viral και ο ακραίος επιθετικός της Άρσεναλ την προσκάλεσε στο Emirates.

Σε μια συγκινητική επίδειξη αμοιβαίου θαυμασμού, η ηθοποιός του Χόλιγουντ Anne Hathaway έλαβε μια ευχάριστη έκπληξη κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης τηλεοπτικής εμφάνισης, ευγενική προσφορά του ακραίου επιθετικού της Άρσεναλ Leandro Trossard. Η απροσδόκητη χειρονομία εκτυλίχθηκε με φόντο τον viral πανηγυρισμό της Hathaway για το γκολ του Trossard.

Η γοητευτική συνάντηση μεταξύ της Hathaway και του Trossard άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη εβδομάδα, καθώς η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε να παρασύρεται από τον ενθουσιασμό ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Η πληθωρική αντίδραση της Hathaway στο γκολ του Trossard εναντίον της Τσέλσι καθήλωσε το κοινό. Η αντίδραση της, όπως ήταν φυσικό, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον συμπρωταγωνιστή της Nicholas Galitzine, ο οποίος μοιράζεται το πάθος του για την Άρσεναλ, ο πανηγυρισμός της Hathaway έγινε μια αξιαγάπητη στιγμή κοινής χαράς. Καθώς το δίδυμο προωθούσε τη νέα ρομαντική κωμωδία του, «The Idea of You», η οποία καταπιάνεται με την πολυπλοκότητα μιας σχέσης με διαφορά ηλικίας, ο μεταδοτικός ενθουσιασμός της Hathaway για την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα κατέκτησε τις καρδιές των οπαδών σε όλο τον κόσμο

Μέσα στη δίνη των εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης, η Hathaway και ο Galitzine βρέθηκαν στο Today Show, όπου τους περίμενε μια απροσδόκητη έκπληξη. Η οικοδέσποινα Savannah Guthrie πείραξε τους ηθοποιούς με την υπόσχεση ενός ιδιαίτερου μηνύματος, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη στιγμή.

«Γεια σου Anne, μου άρεσε πολύ ο εορτασμός σου τις προάλλες για τον γκολ μου. Συνέχισε να μας υποστηρίζεις και ελπίζω να σε δω σύντομα στο Emirates» είπε ο Trossard σε βίντεο - έκπληξη που προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή.