Το Netflix ετοιμάζει τη live-action σειρά του Scooby-Doo: Το deal που αιφνιδίασε τους πάντες

Επιμέλεια: Newsroom
Το Netflix ετοιμάζει τη live-action σειρά του Scooby-Doo: Το deal που αιφνιδίασε τους πάντες
Σε παραγωγή της Berlanti Productions του Greg Berlanti σε συνεργασία με την Warner Bros. Television, το «Scooby-Doo! The Live-Action Series» έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή στο ανταγωνιστικό τηλεοπτικό τοπίο.

Οι φίλοι της αγαπημένης σειράς Scooby-Doo έχουν λόγο να χαίρονται, καθώς η εμβληματική σειρά της Warner Bros. πρόκειται να αποκτήσει μια σύγχρονη εκδοχή στο Netflix. Ο γίγαντας του streaming απέκτησε με επιτυχία τα δικαιώματα της σειράς «Scooby-Doo! The Live-Action Series» σε έναν ανταγωνιστικό πόλεμο προσφορών, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο για το κλασικό καρτούν.

Η επερχόμενη σειρά, βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησε η Hanna-Barbera και γραμμένη από τους Josh Appelbaum & Scott Rosenberg υπόσχεται να δώσει μια νέα οπτική στις περιπέτειες της αγαπημένης συμμορίας. Σε μορφή live-action, η σειρά θα επαναπροσδιορίσει τις διαχρονικές ιστορίες των εφήβων Fred Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley, Shaggy Rogers και του αξιαγάπητου σκυλάκου τους, Scooby-Doo, που λύνουν μυστήρια.

Σε παραγωγή της Berlanti Productions του Greg Berlanti σε συνεργασία με την Warner Bros. Television, το «Scooby-Doo! The Live-Action Series» έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή στο ανταγωνιστικό τηλεοπτικό τοπίο. Το Netflix εξασφάλισε το πρότζεκτ με μια premium δέσμευση για το σενάριο της σειράς, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στην πιθανή επιτυχία της προσαρμογής.

Σε παραγωγή των ισχυρών του κλάδου, όπως οι Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman, Josh Appelbaum, Scott Rosenberg, André Nemec και Jeff Pinkner, η σειρά διαθέτει μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα αφιερωμένη στο να ζωντανέψει τους αγαπημένους χαρακτήρες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.

Το τελευταίο αυτό εγχείρημα ακολουθεί την πρόσφατη επιτυχία του Netflix με το «Dead Boy Detectives» της Berlanti Productions/WBTV, το οποίο ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή και έγινε μια από τις κορυφαίες σειρές της πλατφόρμας streaming. Με αποδεδειγμένο ιστορικό στην παροχή συναρπαστικού περιεχομένου, η Berlanti Productions και η WBTV είναι έτοιμες να προκαλέσουν σημαντικό αντίκτυπο με το «Scooby-Doo! The Live-Action Series».

Το franchise του Scooby-Doo, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 1969 με το «Scooby-Doo, Where Are You!» παρέμεινε ένα αγαπημένο πολιτιστικό φαινόμενο για γενιές και γενιές. Από το ταπεινό ξεκίνημά του ως σειρά κινουμένων σχεδίων μέχρι τις πολυάριθμες επανεκκινήσεις και spin-offs, το franchise συνέχισε να γοητεύει το κοινό με το μείγμα χιούμορ, μυστηρίου και διαχρονικών χαρακτήρων.