Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο όπου θα μείνουν Άγγλοι οπαδοί στο Euro 2024 «είναι γεμάτος από Κινέζους κατάσκοπους»

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο όπου θα μείνουν Άγγλοι οπαδοί στο Euro 2024 «είναι γεμάτος από Κινέζους κατάσκοπους»
Η Κολωνία φιλοξενεί το μεγαλύτερο οίκο ανοχής στον κόσμο και δεκάδες Άγγλοι οπαδοί έχουν κάνει τις κρατήσεις τους για τις μέρες του EURO 2024.

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο πρόκειται να καταληφθεί από τους οπαδούς της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Euro 2024. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι «το συγκεκριμένο μέρος είναι γεμάτο Κινέζους κατασκόπους».

Όπως αναφέρει η Daily Star, oι οπαδοί των «τριών λιονταριών» που αγωνίζονται να βρουν ένα μέρος για να μείνουν κατά τη διάρκεια του Euro στη Γερμανία έχουν κλείσει 120 δωμάτια στο Pascha. Το 12όροφο sex club, 9.000 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει περίπου 120 εργαζόμενες στο σεξ και έχει έως και 1.000 πελάτες κάθε μέρα.

Τελευταία, όμως, υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι «το κτίριο στην Κολωνία ανήκει σε μια Κινέζα και ότι στον ένατο όροφο ζουν κατάσκοποι».

Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι υπάρχουν μηνύματα που δείχνουν ότι οι δικηγόροι που κατηγορούνται για τη βοήθεια πλούσιων Κινέζων πελατών να αποκτήσουν την γερμανική υπηκοότητα συνδέονται με την ιδιοκτήτρια του Pascha, Jing Hu, 46 ετών. Η ίδια αγόρασε το σεξ κλαμπ για 10 εκατομμύρια λίρες το 2021.

Ο γνωστός οίκος ανοχής έχει διαψεύσει αυτά τα δημοσιεύματα και χιουμοριστικά κάνει «έκπτωση στους κατασκόπους».