Maestro: Ο Παπακαλιάτης έδωσε spoiler για το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου (vid)

Maestro: Ο Παπακαλιάτης έδωσε spoiler για το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου (vid)
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη τι θα δουν οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο για τον Β’ κύκλο του «Maestro».

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» στο Mega, πλησιάζει και εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανυπομονούν για τη συνταρακτική συνέχεια.

Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα.

Η δεύτερη σεζόν της πρώτης ελληνικής παραγωγής που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix έρχεται στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον Β’ κύκλο της επιτυχημένης σειράς και έδωσε spoiler για το πρώτο επεισόδιο.

«Αύριο ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος και εμείς κάνουμε γυρίσματα για τον τελευταίο κύκλο που θα παιχτεί τον Οκτώβριο. Τώρα θα δούμε 6 επεισόδια και 4 με την έναρξη της νέας σεζόν. Η ιστορία θα ξεκινήσει από εκεί που αφήσαμε αλλά θα δούμε και λίγα πράγματα από το μέλλον. Επέλεξα να το ονομάσω ‘’Mother’’, η αφηγήτρια να είναι η Σοφία και όλο το επεισόδιο έχει να κάνει με το πόσο μπορεί να φταίει η μανά στη ζωή του παιδιού. Ταυτόχρονα βλέπουμε και την Μαρία και την Αλεξάνδρα. Ο ρόλος της Αλεξάνδρας είναι καταλυτικός. Τον βοήθησε και να φύγει», ανέφερε.

Όσο για το αν είχε από την αρχή ολοκληρωμένη την ιστορία στο μυαλό ή αν προέκυψε στην πορεία απάντησε: «Την αρχή, τη μέση και το τέλος την είχα από την αρχή στο μυαλό μου. Δεν ήξερα από την αρχή το πόσο θα αγαπηθούν οι ρόλοι. Όλο αυτό που φτιάχνουμε γίνεται με κόπο και υπάρχει και περιορισμένος χρόνος. Έχουμε αγαπηθεί πολύ».