O Πανιώνιος πήρε ρεβάνς από τον Παναθηναϊκό, με Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Κωνσταντίνος Σγουρίδης με το σκουφάκι του Πανιώνιου

bet365

Ο Πανιώνιος αυτή τη φορά ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, επιβλήθηκε με 16-6 στον Λαιμό, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα πέντε παιχνίδια που έδωσαν το τελευταίο δίμηνο, ο Πανιώνιος μετρούσε τέσσερις ήττες από τον Παναθηναϊκό και μαζί τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά στα play off του πρωταθλήματος.

Όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης αυτή τη φορά ήταν καταιγιστική, επικράτησε με 16-6 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πήρε την άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Πανιώνιος στα ημιτελικά της Παρασκευής (10/5, 20:00, ΕΡΤ Sports) θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε στη σύνθεσή του, εξ αιτίας τραυματισμού, τον βασικό του φουνταριστό, Νίκο Παπανικολάου, έχει κάνει ράμματα στο φρύδι και η απουσία του φάνηκε στο νερό.

Στο 1ο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος προηγήθηκε 2-1, όμως ο Παναθηναϊκός με σερί 3-0 προσπέρασε 4-2. Στο δεύτερο μισό της β' περιόδου τα γκολ έπεφταν «βροχή», με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει τη δική του ανατροπή.

Με τρία γκολ σε 57 δευτερόλεπτα οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 5-4 (3:21) και με δύο γκολ από τον Νίκολα Μοσκόφ ξέφυγαν με 7-5 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μοσκόφ, με το 4ο προσωπικό του γκολ, έδωσε στον Πανιώνιο αέρα τριών γκολ, 8-5 (5:56) και ο Γούνας διεύρυνε τη διαφορά στον παραπάνω, 9-5.

Με άλλα τρία γκολ στο πρώτο δίλεπτο της 4ης περιόδου ο Πανιώνιος ανέβασε τη διαφορά στο 12-5 (5:46), ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ με τον Σγουρίδη σχεδόν έπειτα από 13 αγωνιστικά λεπτά (12-6) και τον Πανιώνιο να φθάνει με άνεση στο τελικό 16-6.


Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-1, 2-0, 7-1.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 5, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Σοφός, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Νικολαϊδης, Στίβενσον 1, Μπραϊμης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα