Ολυμπιακός: Απέναντι στην Προ Ρέκο στο Final 4 του Champions League

Newsroom
pro_recco_waterpolo

bet365

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό του στο Final 4 της Μάλτας (5-7 Ιουνίου) για το Champions League ανδρών στο πόλο, η οποία θα είναι η Προ Ρέκο καθώς οι Ιταλοί πήραν τη νίκη (15-7) επί τη Νόβι Μπέοργκραντ στη... μάχη της κορυφής του ομίλου.

Η Προ Ρέκο του Κωνσταντίνου Κάκκαρη επικράτησε με 15-7 της Νόβι Μπέογκραντ των Άγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη. Η ιταλική ομάδα για ακόμη μία χρονιά θα βρίσκεται στο Final 4 του LEN Champions League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον δεύτερο όμιλο.

Η τρεις φορές σερί πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Νόβι Μπέογκραντ και μέσα σε δύο οκτάλεπτα κατάφερε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Η εναρκτήρια περίοδος ήταν αρκετά κλειστή, με την Προ Ρέκο να παίρνει το προβάδισμα με 3-2. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη στις επόμενες δύο περιόδους, καθώς οι Ιταλοί με επιμέρους σκορ 9-3 μπήκαν με επτά γκολ διαφορά στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο (12-5).

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική. Και πάλι οι γηπεδούχοι πέτυχαν παραπάνω τέρματα με το 15-7 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα, με την Προ Ρέκο να πανηγυρίζει την πρωτιά στον όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-2, 4-1, 3-2

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα