Πριν ταξιδέψεις για το Πάσχα διάβασε πού πρέπει να πας

Πριν ταξιδέψεις για το Πάσχα διάβασε πού πρέπει να πας

Newsroom

Φέτος το Πάσχα έρχεται την πιο όμορφη περίοδο και μια απόδραση με το αυτοκίνητο και όλη την οικογένεια ή την παρέα είναι επιβεβλημένη. Που όμως θα χωρέσουν αγαπημένες και αγαπημένοι, μπαγκάζια, ποδήλατα και όλα τα απαραίτητα; Μη σκας, θα σου πούμε που – και γιατί- να πας.

image

Εκεί που πρέπει να πας είναι στην AUTOPLUS

Ένα είναι το σημείο που θα σου προσφέρει άμεσα, οικονομικά και με απόλυτη σιγουριά την ιδανική λύση σε κάθε μεταφορική σου ανάγκη: η AUTOPLUS. Με τεράστια εμπειρία και πολλά σημεία εξυπηρέτησης, η AUTOPLUS εμπορεύεται μόνο προϊόντα γνωστών οίκων και κορυφαίας ποιότητας, ενώ διαθέτει τεχνογνωσία για να προτείνει το ιδανικό μέσο μεταφοράς και συγκράτησης αποσκευών για το κάθε αυτοκίνητο.

Ταυτόχρονα στην AUTOPLUS μπορεί κάθε οδηγός να βρει μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε χρήση και ανάγκη, που καθιστούν κάθε αυτοκίνητο πιο πρακτικό και άνετο τόσο στην καθημερινή χρήση όσο και στο ταξίδι. Ας δούμε όμως τα πιο απαραίτητα από αυτά, που θα σε βοηθήσουν να μεταφέρεις εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια οτιδήποτε χρειαστείς.

image

Μπαγκαζιέρες οροφής

Η μπαγκαζιέρα είναι μια εξαιρετικά πρακτική λύση για τη μεταφορά αποσκευών, καθώς προσφέρει προστασία από τα φυσικά φαινόμενα, ασφάλεια και δεν απαιτεί κοπιαστική και προσεκτική στήριξη των αποσκευών, όπως μια απλή σχάρα οροφής. Επιπρόσθετα έχει αεροδυναμικό σχήμα για καλύτερη ευστάθεια του αυτοκινήτου στις μεγάλες ταχύτητες.

Autoplus

Η επιλογή της σωστής μπαγκαζιέρας οροφής είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Οι μπαγκαζιέρες οροφής που θα βρείτε στην AUTOPLUS, όπως οι διάσημες Mont Blanc, οι Arrow και οι G3 Ιταλίας αντέχουν στο χρόνο και είναι παντός καιρού. Επιπλέον, η Autoplus προσφέρει και δωρεάν τοποθέτηση.

image

Μπάρες οροφής

Οι μπάρες οροφής είναι οικονομικές, σχετικά εύκολες στην τοποθέτηση και πολλές φορές η μοναδική λύση όταν πρέπει να μεταφερθούν αντικείμενα ή αθλητικός εξοπλισμός με πολύ μεγάλο μήκος. Στην AUTOPLUS θα βρείτε ακριβώς αυτές που χρειάζεστε ανάλογα με τον τρόπο στήριξής τους στην οροφή, για κάθε ανάγκη μεταφοράς.

Autoplus

image

Βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων

Απαραίτητο συμπλήρωμα σε κάθε εξόρμηση τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους το ποδήλατο είναι απολαυστικό, αλλά και «πονοκέφαλος» στη μεταφορά του με το αυτοκίνητο. Όχι όμως στην AUTOPLUS, η οποία έχει κάθε πιθανή λύση σε βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων: οροφής, πίσω μέρους, βάσης ρεζέρβας για 4Χ4, κοτσαδόρου. Όπως και σε όλα της τα προϊόντα, η AUTOPLUS έχει και εδώ να προτείνει λύσεις κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας, όπως οι βάσεις της σουηδικής Mont Blanc, που θεωρούνται από τις κορυφαίες παγκοσμίως και της ιταλικής G3.

Autoplus

Μην ξεχνάτε φυσικά ότι στην AUTOPLUS θα βρείτε -εκτός από κορυφαίες λύσεις μεταφοράς- και οτιδήποτε χρειάζεστε για την φροντίδα, την ασφάλεια και την προστασία του αυτοκινήτου σας. Παράλληλα το εξειδικευμένο προσωπικό της AUTOPLUS θα λύσει κάθε απορία σας σχετικά με οποιδήποτε προϊόν, ενώ θα τοποθετήσει δωρεάν στο αυτοκίνητό σας όποιο επιλέξετε, με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια.