Nαδάλ: Δεν άντεξε απέναντι στον Ντε Μινόρ

Δημήτρης Ντζάνης
Ναδαλ
Ο Ράφαελ Ναδάλ στο κορτ που φέρει το όνομά του ηττήθηκε από τον Αλεξ ντε Μινόρ με 2-0 και αποκλείστηκε από το τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Αλεξ ντε Μινόρ, γνώρισε την ήττα με 2-0 και τον αποκλεισμό από το τουρνουά της Βαρκελώνης. Στο κεντρικό κορτ που φέρνει το όνομά του ο Ντε Μινόρ επικράτησε με 7-5, 6-1 και πήρε την πρόκριση.

Για τον Ναδάλ αυτή ήταν η 2η ήττα σε μόλις πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2024 και στην προσπάθεια να επανέλθει ανταγωνιστικός.

O Ντε Μινόρ στην πρώτη του ευκαιρία στο εναρκτήριο game πέτυχε break και διατηρώντας το σερβίς του έκανε το 2-0.

Ο Ναδάλ στο 3ο game από το 40-15 βρέθηκε ξανά αντιμέτωπος με νέo break point, όμως μετά το 2ο αβαντάζ μείωσε σε 2-1.

Ο Ισπανός μείωσε εκ νέου σε 3-2 και στο 6ο game δημιούργησε διπλό break point και στην πρώτη ευκαιρία τελείωσε το game για το 3-3. O Ναδάλ με love game πήρε την πρωτοπορία (4-3), με άνεση έκανε το 5-4, με τον Ντε Μινόρ να ισοφαρίζει 5-5 και στο κρίσιμο σημείο ο Αυστραλός, με οκτώ στη σειρά πόντους κατέκτησε το σετ με 7-5.

Ο Ναδάλ «σβήνοντας» break point έκανε το 1-0 στο 2ο σετ, ο Ντε Μινόρ απάντησε με love game και με break να προηγείται με 2-1 και διατηρώντας το σερβίς του προηγήθηκε με 3-1. Στο 5ο game o Ναδάλ προηγήθηκε με 40-15, όμως ο Ντε Μινόρ έφθασε σε τρία break point, κάνοντας τη ζημιά στον Ισπανό για το 4-1 και με love game έκανε το 5-1 και με νέο break τελείωσε το σετ με 6-1 και τον αγώνα σε μια ώρα και 52 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα