Ναδάλ: Πήρε ρεβάνς από τον Ντε Μινόρ (vids)

Newsroom
nadal_madrid24
Σε ένα γεμάτο court με μία εκπληκτική, ο Ράφα Ναδάλ πήρε τη νίκη επί του Άλεξ Ντε Μινόρ με 7-6, 6-3 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά στην Μαδρίτη.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα του από τον Άλεξ Ντε Μινόρ στο τουρνουά της Βαρκελώνης, ο Ράφα Ναδάλ πήρε ρεβάνς και με 7-6, 6-3 σφράγισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Mutua Madrid Open.

Αρκετά βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Ράφα Ναδάλ, καταφέρνοντας να πετάξει εκτός συνέχειας το Νο11 της κατάταξης Αλεξ Ντε Μινόρ σε ένα ματς διάρκειας δύο ωρών και τριών λεπτών.

Ο Ισπανός τενίστας, στην επιστροφή του σε τουρνουά Masters, ντούμπλαρε τις νίκες του. Αγωνιστικά το πρώτο σετ ήταν για γερά νεύρα με τους δύο αθλητές να οδηγούνται στο tie-break. Εκεί, ο Ναδάλ πήρε προβάδισμα τριών πόντων (2-5) με δύο mini breaks, ωστόσο ο Ντε Μινόρ με σερί 4-1 έφερε τις ισορροπίες. Ο Ισπανός με το σκορ 6-6 έκανε το 2-0 σερί και έκλεισε το σετ.

To δεύτερο σκέλος του ματς ήταν πιο... βατό για τον Ναδάλ, ο οποίος ξεκίνησε με break, το οποίο διατήρησε με ένα δύσκολο hold (2-0). O έμπειρος τενίστας κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και με τον Ντε Μινόρ να σερβίρει στο 9ο game κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα break, λήγοντας το ματς.

Στον επόμενο γύρο ο Ναδάλ θα έρθει αντιμέτωπος με τον Πέδρο Κατσίν, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 7-6|1|, 3-6, 6-4 του Φρανσίς Τιαφό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα