Ο Σίνερ στο ιατρικό κέντρο της Γιουβέντους, αποφασίζει για το Roland Garros

sinner_monte_carlo24
Ο Γιάνικ Σίνερ τις τελευταίες ημέρες κάνει ασκήσεις αποκατάστασης στο κλινικό κέντρο της Γιουβέντους και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στο Roland Garros.

O Σίνερ έχει την επιθυμία να αγωνιστεί στο Roland Garros, που ξεκινά στο Παρίσι την Κυριακή 26 Μαΐου, όμως από την άλλη η φλεγμονή στο δεξιό ισχίο βάζει φρένο στα θέλω του.

Ο 22χρονος Ιταλός δεν πήρε μέρος στα Masters της Μαδρίτης και της Ρώμης, προκειμένου να μην επιβαρύνει το σώμα του και να προλάβει το Roland Garros. Όμως για τον πρωταθλητή στο φετινό Australian Open, η συμμετοχή του στο χωμάτινo Slam θα αποφασιστεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Με δημοσίευμα της Gazzetta dello sport ο Σίνερ από την Παρασκευή (10/5) βρίσκεται στο J|Medical στο Τορίνο, το κλινικό κέντρο της Γιουβέντους, ακολουθώντας με την ομάδα του ασκήσεις αποκατάστασης στο νερό και στο γυμναστήριο.

Ο τραυματισμός του ισχίου μπορεί να μην είναι σοβαρός, αλλά δεδομένης της λεπτής φύσης της άρθρωσης, οι γιατροί συνιστούν προσοχή στον αθλητή.

Ο Σίνερ θα παραμείνει στο ιατρικό κέντρο της Γιουβέντους μέχρι την Τετάρτη (15/5) και μετά από περαιτέρω δοκιμές και αξιολογήσεις, μαζί με την ομάδα του θα αποφασίσει αν θα ταξιδέψει στο Παρίσι. Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί στο Roland Garros, όπου η καλύτερη πορεία του είναι μέχρι τα προημιτελικά το 2020.

«Θα αξιολογήσουμε προσεκτικά την κατάστασή μου. Θα ήθελα να παίζω κάθε μέρα, κάθε τουρνουά, γιατί μου αρέσει το τένις, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και το να αγωνιστών απροετοίμαστος σε ένα Slam με αγώνες πέντε σετ, θα μπορούσε να είναι αντιπαραγωγικό» δήλωσε ο Σίνερ.

Αν αποφασιστεί να μην παίξει στο Roland Garros, το επόμενο τουρνουά για τον Σίνερ θα είναι το Χάλε, που προηγείται του Wimbledon και αρχίζει στις 17 Ιουνίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα