Τένις: Ζει το όνειρο στην Ρώμη ο Ταμπίλο

Newsroom
tabilo_rome24
Ο Αλεχάντρο Ταμπίλο ζει το όνειρο στην Ρώμη, καθώς μετά τη νίκη του με 6-3, 6-4 επί του Ζίζεν Ζανγκ θα βρεθεί στα ημιτελικά της ιταλικής διοργάνωσης.

Εκπληκτικές ημέρες περνάει στην Ρώμη ο Αλεχάντρο Ταμπίλο, ο οποίος έκλεισε για πρώτη φορά στην καριέρα του εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης επικρατώντας του Ζίζεν Ζανγκ με 6-3, 6-4.

Την τέταρτη σερί νίκη του στο ιταλικό τουρνουά μέτρησε ο Χιλιανός τενίστας, ο οποίος μετά τις νίκες κόντρα σε Τζόκοβιτς και Κατσάνοφ έχει αποκτήσει άλλο... αέρα και έχει ανεβάσει στα ύψη την απόδοσή του. Ο Νο.32 της παγκόσμιας κατάταξης για ακόμη μία φορά επικράτησε χωρίς να χάσει σετ, σε ένα ματς που χρειάστηκε δύο breaks.

Ο 26χρονος τενίστας πέτυχε επτά άσους στο ματς με 63% σερβίς. Μάλιστα, κέρδισε το 83% των πόντων (33/40) πίσω από το πρώτο του σερβίς. Επίσης είχε 28 winners, μένοντας σε μονοψήφιο αριθμό λαθών (8) έναντι του αντιπάλου του που έκανε 10.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα