Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στον τελικό του League Cup θα παλέψουν για την κούπα

Newsroom
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του League Cup. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 του Πήγασου Πολίχνης και οι «ασπρόμαυροι» με 3-0 της Κηφισιάς.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί του League Cup, με το ζευγάρι του τελικού που θα παλέψει για την κούπα να είναι το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-1 (25-22, 25-20, 17-25, 25-14) του Πήγασου Πολίχνης στο Μετς και βρέθηκε για 4η φορά στον τελικό, θέλοντας το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο και νικώντας με 3-0 (15-25, 18-25, 22-25) θα παλέψει για να κατακτήσει το πρώτο League Cup στην ιστορία του.

Στα των δύο αγώνων οι νικητές πήραν με ευκολία την πρόκριση, καθώς μπορεί ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ να έχασε ένα σετ, αλλά είχε τον έλεγχο σε όλα τα υπόλοιπα. Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει στο Ολυμπιακός – Μίλωνας την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς δεν είναι απίθανο οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς να βρεθούν αντιμέτωποι και στον ημιτελικό του πρωταθλήματος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα