Ηρακλής: Στην Pre League με wild card ο «γηραός»

Newsroom
Ηρακλής: Στην Pre League με wild card ο «γηραός»

bet365

Στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ηρακλής, με την ΕΟΠΕ να δίνει wild card στους «κυανόλευκους».

Επιστροφή στην Pre League, με στόχο βέβαια να επιστρέψει και στα «μεγάλα σαλόνια», για τον Ηρακλή. Ο «γηραιός» θα παίζει τη νέα χρονιά στην συγκεκριμένη κατηγορία, μετά την wild card που του έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠΕ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Έκανε δεκτό το αίτημα του ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗΣ για τη χορήγηση «Κάρτας Ελευθέρας Συμμετοχής» (wild card) για το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών

-Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ. α του άρθρου 10 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε να συμπληρώσει την κενή θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών - Β΄ ζώνη μέσω της διαδικασίας χορήγησης «Κάρτας Ελευθέρας Συμμετοχής» (wild card) από ομάδα της Β’ Ζώνης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα