Volley League Γυναικών: Κυριαρχική ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι «Δικεφάλων»

Newsroom
volley_league_ginaikon_aek

bet365

Νικηφόρο πέρασμα από την Θεσσαλονίκη έκανε η ΑΕΚ, επικρατώντας στο ντέρμπι «Δικεφάλων» κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, κάνοντας παράλληλα ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της Volley League γυναικών.

Λίγες ημέρες μετά την επικράτησή της για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, η ΑΕΚ πήρε ακόμη μία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ (19-25, 24-26, 17-25) και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Η Ένωση ήταν κυριαρχική στο πρώτο σετ, παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα ασφαλείας (7-12), στο οποίο δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ πήρε διαφορά έξι πόντων στα μέσα του σετ (11-17), την οποία διαχειρίστηκε για να πάρει το πρώτο σετ της αναμέτρησης με 19-25.

Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε και στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε τις επιθετικές λύσεις και έφερε ισοφάρισε (15-15). Οι δύο ομάδες άλλαξαν δύο φορές το προβάδισμα, με τις «κιτρινόμαυρες» να παίρνουν σημαντική διαφορά στην τελική ευθεία (20-23). Ο ΠΑΟΚ έφερε ξανά το σετ στα ίσα (24-24), αλλά η ΑΕΚ με 2-0 σερί διπλασίασε τα σετ της με 24-26.

Η φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας με πολύ καλό ρυθμό στο τρίτο σετ έκαναν μονόλογο. Απέκτησε προβάδισμα πέντε πόντων, το οποίο διεύρυνε έως τους εννέα (11-20). Με την διαφορά να είναι μη αναστρέψιμη το τρίτο σετ κατακτήθηκε από την ΑΕΚ με 17-25 για να έρθει η νίκη με 3-0 σετ.

@Photo credits: INTIME, ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα