Τον Ολλανδό πασαδόρο Βέσελ Κίμνικ κλείνει ο ΠΑΟΚ (vid)

Τον Ολλανδό πασαδόρο Βέσελ Κίμνικ κλείνει ο ΠΑΟΚ (vid)

Ο Βέσελ Κίμνικ

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τους Θεσσαλονικείς να αποκτούν τον 30χρονο διεθνή Ολλανδό πασαδόρο, Βέσελ Κίμνικ.

Με ξένο πασαδόρο θα πορευτεί τη νέα χρονιά ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» από την στιγμή που απέκτησαν Έλληνα διαγώνιο και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Μούχλια, κοίταξαν στην ξένη αγορά για την κομβική αυτή θέση. Ο εκλεκτός που θα αντικαταστήσει τον Μάρκο Γαλιώτο θα είναι ο Ολλανδός διεθνής πασαδόρος, Βέσελ Κίμνικ.

Ο 30χρονος και ύψους 1,98 πασαδόρος ξεκίνησε στην Ντιναμό Άπελντουρν, μετά πήγε στην Ααλστ και το 2018-19 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίζοντας στην Ιταλία και την Μόντενα. Στην συνέχεια έπαιξε σε Μαυροβούνιο και Μπούντβα, ενώ από το 2021 έως και φέτος ήταν στην Καρλοβάσκο με την οποία και αγωνίστηκε και στο Champions League.

Είναι όπως αναφέραμε ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής Ολλανδίας του εντυπωσιακού Νιμίρ (αν όχι του καλύτερου διαγωνίου στον πλανήτη, σίγουρα ενός από τους καλύτερους) και σίγουρα έρχεται στην χώρα μας θέλοντας να κάνει την διαφορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα