Κύπελλο Μπάσκετ Κύπρου: Κεραυνός και ΑΕΚ σε έναν απόλυτα ισορροπημένο τελικό

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΕΚ
Κεραυνός Στροβόλου και Πετρολίνα ΑΕΚ διεκδικούν απόψε (27/3, 19:30) το Κύπελλο ECOMMBX ΟΠΑΠ, με τα φετινά μεταξύ τους αποτελέσματα να είναι μοιρασμένα.

Η ώρα για τον τελικό του Κυπέλλου ECOMMBX ΟΠΑΠ έφτασε, καθώς απόψε στις 19:30 στο «Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», Κεραυνός Στροβόλου και Πετρολίνα ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα με στόχο την κούπα.

Η ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη επικράτησε δύσκολα με 86-81 του ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Κυριακής (24/3), ενώ λίγο νωρίτερα η Πετρολίνα ΑΕΚ είχε εύκολο έργο κόντρα στον ΑΠΟΠ Πάφου, κερδίζοντας με 82-55.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντησή τους για φέτος, με τις προηγούμενες δυο να είναι φυσικά στο πλαίσιο της ΟΠΑΠ Basket League.

Ίδιο ρεκόρ, από μια νίκη

Αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 17 νικών και 3 ηττών, με την ΑΕΚ να υπερτερεί στην ισοβαθμία (ίδιο ρεκόρ είχε και η Ανόρθωση).

Στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου (9η αγωνιστική) που διεξήχθη στο «Κίτιον», η ΑΕΚ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 80-71, ενώ ο Κεραυνός «απάντησε» στον δεύτερο γύρο (19η στροφή), νικώντας με 87-83.

Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν από τα παραπάνω πως μιλάμε για δυο ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, είχαν ίδιο ρεκόρ στο πρωτάθλημα και έχουν από μια νίκη στα μεταξύ τους. Ο τελικός αναμένεται συναρπαστικός.

 

Τελευταία Νέα