Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν 88-86: Ο Ντος Σάντος της πήρε τη μπουκιά της ανατροπής

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ντος Σάντος με τον Αβράμοβιτς

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε τη νίκη στην τρομερή ματσάρα του Βελιγραδίου κόντρα στην Παρτιζάν, επικρατώντας με απόσταση... αναπνοής με 88-86.

Στη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ABA Liga, το μεγάλο ντέρμπι του Βελιγραδίου ξεχώριζε στο πρόγραμμα της αγωνιστικής. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πραγματοποιεί εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο αλλά οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βγάζουν αντίδραση. Τελικά όμως ο Ντος Σάντος βρήκε λέι απ και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώσουν την ανατροπή της σεζόν, δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους με 88-86.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Χάνγκα με 15 πόντους, ο Μπολομππόι ακολούθησε στους 14, ο Νέντοβιτς είχε 11 ενώ ο Γκιεντράιτις 10. Ο «λυτρωτής» Ντος Σάντος ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους. Από την πλευρά των ηττημένων, ο Νάναλι είχε 19 πόντους, ο Καμίνσκι 18, ο Πάντερ 14 ενώ από 10 είχαν ΛεΝτέι και Αβράμοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 28-15, 55-38, 72-56, 88-86

Τα στατιστικά του Ερυθρού Αστέρα

Τα στατιστικά της Παρτιζάν

@Photo credits: aba-liga.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα