Ομπράντοβιτς για τους οπαδούς του Αστέρα: «Με προσβάλλουν συνέχεια, έχω συνηθίσει, είναι δικαίωμά τους»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς της παρτιζάν κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τελικού και όσα είπε δεν ήταν τόσο αναμενόμενα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της ABA Liga κόντρα στην Παρτίζαν, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάνει αναφορά στη συμπεριφορά των φίλων του Αστέρα.

Το «Αλεξάντερ Νίκολιτς» ήταν κατάμεστο από τους φίλους του Αστέρα, με τον Ζοτς να ακούει για μία ακόμη φορά τα «εξ αμάξης». «Δεν έχω κάτι νέο να πω. (Ακούω) προσβολές σε όλο το ματς. Έχω συνηθίσει. Είναι δικαίωμά τους», είπε ο προπονητής της Παρτίζαν.

Για να συμπληρώσει: «Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Είμαι περήφανος και ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Το Game 2 θα είναι διαφορετικό, χρειάζεται νέα ενέργεια. Είναι ενδιαφέρον ότι παίζουμε τα προημιτελικά και περιμένουμε επτά ημέρες, παίζουμε τα ημιτελικά και περιμένουμε επτά ημέρες.

Και μετά παίζουμε τον τελικό και περιμένουν μόνο δύο ημέρες. Είναι συνηθισμένο, αλλά όλα τα play off θα έπρεπε να παίζονται με διάλειμμα δύο ημερών».

@Photo credits: eurokinissi
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα