Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Οτζελέγε, αν η Βαλένθια πάει στο EuroCup

Ο Σέμι Οτζελέγε.
Ο Σέμι Οτζελέγε μοιάζει περιζήτητος, αν η Βαλένθια δεν αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη EuroLeague. Πρώτη υποψήφια να τον κυνηγήσει, η Μπαρτσελόνα.

Ο Σέμι Οτζελέγε, όπως και άλλοι παίκτες της Βαλένθια, ίσως γίνουν περιζήτητοι, αν η ισπανική ομάδα δεν αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στη EuroLeague.

Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδες encestando.es αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα ήδη τσεκάρει την περίπτωση του Οτζελέγε, ο οποίος δεν θα παραμείνει στη Βαλένθια, αν αυτή αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο EuroCup.

Οι Καταλανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Οτζελέγε τον πιθανό αντικαταστάτη του Κάλινιτς, αν ο τελευταίος αποχωρήσει, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος με μία ρήτρα που φτάνει στις 300.000 ευρώ. Φέτος στη EuroLeague μετράει 13 πόντους και 4.5 ριμπάουντ.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.