ΓεροΓιοβάισα: Για το προβάδισμα οι αιώνιοι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Για το προβάδισμα οι αιώνιοι
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ισόπαλοι στα ζευγάρια τους με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα, με τους δυο αιώνιους να καλούνται απόψε να κάνουν βήμα για το... Βερολίνο.

Back to back ελληνική μπασκετική δράση απόψε στα Play Off της Euroleague. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι στο 1-1 στο ζευγάρι τους, με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα, αντιστοίχως. Απόψε οι αιώνιοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αποφασιστικό βήμα για τη μεγάλη πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Στις 20:00 οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τους Ισραηλινούς στο Βελιγράδι. Σημαντικός παράγοντας θα είναι η συμμετοχή του Μπάλντουιν. Η διαφορά με τον Αμερικανό και χωρίς αυτό φάνηκε στα δυο Games του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Αταμάν πρέπει να βρει λύσεις στο περιφερειακό σουτ και να βελτιωθεί στον τομέα των ριμπάουντ. Θεωρώ καλές επιλογές του Over 8.5 πόντους του Γκριγκόνις σε τιμή διπλασιασμού (2.00) και τα Over 6.5 ριπάουντ του Λεσόρ στο 1.83.

Στις 21:30 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός καλείται να επαναφέρει την... τάξη στο ζευγάρι με την Μπάρτσα. Θεωρώ πως στο δεύτερο ματς η ομάδα του Μπαρτζώκα αδίκησε τον εαυτό της και θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως μετά την κάκιστη εμφάνιση του στο Game 2 ο Κάνααν χρωστάει απόψε μια καλή εμφάνιση. Οι Over 10.5 πόντοι του Αμερικανού γκαρντ προσφέρονται στο 1.83.

Και για το... σβήσιμο το «μενού» έχει και ημιτελικά Champions League. Στις 22:00 η Μπάγερν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο. Οι Βαυαροί μπορούν να σώσουν τη χρονιά μόνο μέσω της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως δεν τους βλέπω καλά κόντρα στη Βασίλισσα. Ο συνδυασμός του «διπλού» σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ πληρώνει στο 4.75.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα