Μιλουτίνοφ στο Gazzetta: «Τα Final Four είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό» (vid)

Νίκολα Μιλουτίνοφ Γκαζετα
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραδέχτηκε στο Gazzetta πως το Final Four είναι ένας από τους λόγους που ήρθε στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως τα όνειρά του δε σταματούν εκεί! Αποστολή στη Βαρκελώνη: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Final Four του Βερολίνου και ένας από τους λόγους που θα συμβεί αυτό, λέγεται Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος παρουσιάστηκε έτοιμος και κυριάρχησε στο Game 5 απέναντι σε όλους τους ψηλούς της Μπαρτσελόνα, τελειώνοντας το ματς με 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ.

Και αμέσως μετά τη λήξη και τους πανηγυρισμούς, μίλησε στο Gazzetta για τα όσα πέρασε στη σεζόν και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού στο Final Four, αφού υποσχέθηκε πως αν κατακτήσει το τρόπαιο θα μιλήσει... ελληνικά.

Οι δηλώσεις του Μιλουτίνοφ

«Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι για να παίξω στο Final Four, αλλά υπάρχουν και άλλα όνειρα. Είναι πολύ καλό να είμαστε στο Final Four, να πετυχαίνουμε τους στόχους μετά από όσα περάσαμε με τους τραυματισμούς στη σεζόν. Πιέσαμε ο ένας τον άλλον να γίνουμε καλύτεροι και μετά το χαμένο Game 3 και τον τρόπο που χάσαμε, βρήκαμε κίνητρο».

Για το ματς: «Και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν αλλά και οι δύο παλέψαμε. Είμαι χαρούμενος γιατί βρήκαμε κάποια μεγάλα σουτ από τον Σακίλ και τον Παπανικολάου για να πάμε στο Βερολίνο».

Για τον τραυματισμό του: «Δύσκολες στιγμές για εμένα μετά τον τραυματισμό. Είχα δίπλα την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Ο Ολυμπιακός ως οργανισμός με υποστήριξε, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, οι πρόεδροι μου έστελναν μηνύματα και περίμεναν να επιστρέψω».

Για το αν ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού: «Κάθε Final Four δίνει 25% πιθανότητα σε κάθε ομάδα, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Όταν πηγαίνεις εκεί, θα δούμε ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα».