Μαρίνκοβιτς: «Είναι η τελευταία σεζόν μου εδώ, δεν ξέρω αν θα πάω στην Παρτιζάν»

Μαρίνκοβιτς: «Είναι η τελευταία σεζόν μου εδώ, δεν ξέρω αν θα πάω στην Παρτιζάν»

.
Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Μπασκόνια, δεν ξεκαθάρισε όμως το πού θα πάει.

Η σεζόν της Μπασκόνια ολοκληρώθηκε, όχι όμως με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα από τη χώρα των Βάσκων καθώς τελείωσαν την κανονική διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος εκτός των Play Off για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας Kiroleros, μίλησε για το μέλλων του, επιβεβαιώνοντας ότι θα φύγει αλλά δεν ξεκαθάρισε το που θα πάει.

«Είναι η τελευταία σεζόν μου εδώ. Θα επιστρέψω. Δεν ξέρω αν θα είναι με την Παρτίζαν ή με κάποια άλλη ομάδα, αλλά θα επιστρέψω».

Ο λόγος που ο 27χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στη Σέρβικη ομάδα, είναι το γεγονός ότι οι φήμες κάνουν λόγο για πιθανή μεταγραφή του στο σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τη φετινή σεζόν στην Euroleague, ο Μαρίνκοβιτς είχε κατά μέσο όρο από 11 πόντους με 2,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 25:49 λεπτά εντός παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.