Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει νέο συμβόλαιο στον Τσους Ματέο

Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει νέο συμβόλαιο στον Τσους Ματέο

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ματέο
Το συμβόλαιο του Τσους Ματέο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και η «Βασίλισσα» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Προπονητή της Χρονιάς στη EuroLeague ώστε οι δυο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Τσους Ματέο οδήγησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και από εκεί με ένα εμφατικό 3-0 στο Final Four της EuroLeague.

Όλα αυτά ήταν ικανά για να τον καταστήσουν ως Προπονητή της Χρονιάς, ένα βραβείο που είχε καταλήξει πέρσι και πρόπερσι στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πλέον η «Βασίλισσα» έχει μπροστά της τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ματέο προκειμένου οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ισπανός κόουτς αντικατέστησε τον Πάμπλο Λάσο στη Ρεάλ, έχοντας πανηγυρίσει την περσινή EuroLeague, το φετινό Copa del Rey και δυο συνεχόμενα Σούπερ Καπ ως head coach (2022, '23).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.