Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια 105-70: Μαδριλένικο... πάρτι με το μυαλό στον Ρούντι

ταβαρες χεζόνια
Το 1-0 στη σειρά με την Γκραν Κανάρια έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, που είδε όμως τον Ρούντι Φερνάντεθ να φεύγει από το παρκέ με ένα χτύπημα στο χέρι, 11 μέρες προτού αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η Ρεάλ υποδέχτηκε την Γκραν Κανάρια στη Μαδρίτη και απέδειξε από πολύ νωρίς πως θα είναι η απόλυτη κυρίαρχος στη σειρά των προημιτελικών. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 105-70, κάνοντας ένα μεγάλο ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο βέβαια, την κράτησε ο Σέρχιο Γιουλ, που μπήκε και έβαλε τα τρία τρίποντα, τα οποία και άνοιξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο τη διαφορά. Βέβαια τα νέα δεν είναι μόνο χαρμόσυνα για τους Μαδριλένους, αφού 11 μέρες πριν τον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, για το Final Four της EuroLeague, o Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε μετά από σχεδόν 4 λεπτά, έχοντας χτυπήσει στο χέρι του.

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ ήταν ασυναγώνιστη, με τον Τζάναν Μούσα να αναδεικνύεται πρώτος της σκόρερ με 4/6 τρίποντα και 26 πόντους. Στους 16 σταμάτησε ο Πουαριέ, άλλους 13 προσέθεσε ο Γιουλ ενώ οι Χεζόνια και Γιαμπουσέλε σκόραραν από 10, για να γίνουν επίσης διψήφιοι.

Μάλιστα ο Ματέο, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μπόρεσε να προχωρήσει και σε rotation, αφήνοντας μόνο τον Γιαμπουσέλε για 26'38'' στο παρκέ. Για την Γκραν Κανάρια, που θα υποδεχτεί τη Ρεάλ σε δύο βράδια για το Game 2, τίποτα δεν πήγε καλά. Ο Σλότερ έμεινε στους 5 πόντους με 1/7 τρίποντα, ενώ πρώτοι της σκόρερ ήταν οι Σούρνα και Χαπ με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 27-25, 46-38, 77-53, 105-70

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα