NBA, Ίρβινγκ: «Χτυπάει» πάντα στο φινάλε και οδηγεί τους Μάβερικς

NBA, Ίρβινγκ: «Χτυπάει» πάντα στο φινάλε και οδηγεί τους Μάβερικς

Καϊρί Ίρβινγκ Ντάλας Μάβερικς

bet365

Τα συγκλονιστικά play off του Καϊρί Ίρβινγκ οδηγούν τους Ντάλας Μάβερικς και γεμίζουν με αισιοδοξία τους φίλους τους για κάτι σπουδαίο στη φετινή postseason του NBA.

Με το σκορ στο 102-99, οι Μάβερικς έψαχναν ένα καλάθι που θα τους φέρει αγκαλιά με τη νίκη και το 1-2 στη σειρά κόντρα στους Θάντερ. Και κάπου εκεί μπήκε ο Καϊρί Ίρβινγκ στην εξίσωση.

Όπως άλλωστε συνηθίζει στα φετινά play off, ο Ίρβινγκ αποτελεί τον απόλυτο closer και έχει συνθέσει ένα φανταστικό δίδυμο με τον Λούκα Ντόντσιτς, οδηγώντας το Ντάλας. Μερικές σταυρωτές και ένα φλότερ με το αριστερό, το κακό του χέρι, ήταν η χαριστική βολή.

Οι Κλίπερς το ένιωσαν για τα καλά το... δηλητήριο του «Uncle Drew» που στα 32 του χρόνια συνεχίζει να αποτελεί έναν σπουδαίο σκόρερ.

Ο Ίρβινγκ χτυπάει πάντα στο φινάλε

Όταν στην ομάδα υπάρχει ο Ντόντσιτς και ο Ίρβινγκ, τότε στα τελευταία λεπτά μπορείς να νιώσεις άνετα. Με τον Αμερικανό να παίρνει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο επιθέσεων, όσο φτάνει κάθε παιχνίδι προς το τέλος του.

Ο Ίρβινγκ, μάλιστα, έχει τρομακτική διαφορά στους μέσους όρους του σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Στα play off σκοράρει 6.3 πόντους στα δύο πρώτα δωδεκάλεπτα, ενώ το αντίστοιχο νούμερό του στο δεύτερο ημίχρονο είναι 17.

Όσο η μπάλα «καίει», τόσο περισσότερο αναζητά την ευθύνη και αυξάνει διαρκώς την αισιοδοξία αλλά και τις ελπίδες των Μάβερικς για κάτι σπουδαίο στη φετινή postseason.

Τα νούμερα του Ίρβινγκ στα play off

  • Λεπτά: 39.9
  • Πόντοι: 23.3
  • FG%: 49.7% (41.1% τρίποντο)
  • Ριμπάουντ: 4.8
  • Ασίστ: 5.4
  • Κλεψίματα: 1.8
  • Μπλοκ: 0.7
  • Λάθη: 2.7
@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα