Ο Πάτρικ Μπέβερλι θέλει παραπάνω χρήματα για να μείνει στους Μπακς

Ο Πάτρικ Μπέβερλι θέλει παραπάνω χρήματα για να μείνει στους Μπακς

Ο Πάτρικ Μπέβερλι.

bet365

Ο Πάτρικ Μπέβερλι θέλει να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς, αρκεί το επόμενο συμβόλαιό του να είναι αυξημένο.

O Πάτρικ Μπέβερλι χρησιμοποίησε το podcast του για να ενημερώσει τους Μιλγουόκι Μπακς για τις προθέσεις του την επόμενη σεζόν. Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στους Μπακς.

Αλλά με έναν... αστερίσκο: Να πάρει αύξηση, αφού «έπαιξα καλά στα play off». Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Μπακς με αποκλεισμό στον πρώτο γύρο από τους Ιντιάνα Πέισερς, ο Μπέβερλι έλαβε 2.019.706 δολάρια.

«Θέλω να μείνω στο Μιλγουόκι. Θέλω να δω τι τρέχει εδώ, αλλά ξέρεις, έπαιξα καλά στα play off για να πάρω μία μικρή αύξηση, καταλαβαίνεις; Αυτή είναι η επιχειρηματική πλευρά του. Οπότε ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί», ήταν τα λόγια του Μπέβερλι.

Ο Μπέβερλι αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών, ενώ κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα των υποχρεώσεων των Μπακς αγωνίστηκε παρά το σοβαρό τραυματισμό του στον καρπό.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα