NBA: Το απίθανο καλάθι του Μπράνσον στην κορυφή του Top-10 (vid)

NBA: Το απίθανο καλάθι του Μπράνσον στην κορυφή του Top-10 (vid)

bet365

Ο Τζέιλεν Μπράνσον σμπαράλιασε κάθε αμυντικό πλάνο των Πέισερς για το 3-2 των Νικς στα ημιτελικά της Ανατολής, σημειώνοντας ένα απίθανο καλάθι που φιγουράρει στο νο.1 του NBA Top-10.

Οι Νικς βρίσκονται πλέον μια νίκη μακριά από την επιστροφή τους στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά έπειτα από το 2000, επικρατώντας των Πέισερς με 121-91 στο Madison Square Garden και κάνοντας το 3-2 στα ημιτελικά.

Εξάλλου, ο Τζέιλεν Μπράνσον ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά για τους Νεοϋορκέζους, σημειώνοντας 44 πόντους (16/29 δίπ., 2/6 τρίπ., 6/7 βολ.), επτά ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ σε 43 λεπτά.

Μάλιστα σκόραρε 40+ πόντους για πέμπτη φορά στη φετινή postseason, πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων ένα απίθανο καλάθι που φιγουράρει στην κορυφή του NBA Top-10 που αφορά τους αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης 15/5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα