Γαλλία: Με Κολέ στους Ολυμπιακούς, προσπάθεια επιστροφής του Ερτέλ

Γαλλία: Με Κολέ στους Ολυμπιακούς, προσπάθεια επιστροφής του Ερτέλ

Γαλλία: Με Κολέ στους Ολυμπιακούς, προσπάθεια επιστροφής του Ερτέλ

bet365

Η Εθνική Γαλλίας θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τον Βενσάν Κολέ στον πάγκο της, ενώ γίνονται προσπάθειες για την επιστροφή του Τομά Ερτέλ.

Η Γαλλία ζει και αναπνέει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Δεν είναι μόνο η ιδιότητα του διοργανωτή, αλλά το γεγονός ότι στο πρόσφατο Mundobasket 2023 τερμάτισαν (μόλις) στην 18η θέση.

Η γαλλική ομοσπονδία ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον προπονητή Βενσάν Κολέ, ωστόσο το κεντρικό θέμα ήταν η επιστροφή του Τομά Ερτέλ. Ο Γάλλος γκαρντ αποπέμφθηκε από την ομάδα, έπειτα από την επιλογή του να αγωνιστεί στη Ρωσία και τη Ζενίτ.

Μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Νικολά Μπατούμ είχε απαιτήσει να λυθούν τα προβλήματα, έτσι ώστε η Γαλλία να αγωνιστεί πλήρης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ήδη οι «τρικολόρ» έχασαν την ευκαιρία να έχουν στο ρόστερ τους τον Τζοέλ Εμπίντ, αφού ο MVP του NBA αποφάσισε να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

«Θα δουλέψουμε σε πολιτικό επίπεδο και θα κοιτάξουμε τις λύσεις που θα του επιτρέψουν να είναι προς επιλογή», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ζαν Πιερ Σιουτάτ.

@Photo credits: Fiba Basketball
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα