Μύγας: «Είμαι δικαιωμένος που επέλεξα τον Βόλο»

Μύγας: «Είμαι δικαιωμένος που επέλεξα τον Βόλο»

Newsroom
mygas_eurokinisi_1.jpg

bet365

Ο Γιώργος Μύγας στάθηκε στην επίδραση του Χρήστου Κόντη και στο πόσο πολύ βοήθησε ώστε ο Βόλος να παραμείνει στην κατηγορία.

Για την παραμονή του Βόλου στη Stoiximan Super League αλλά και τη «μάχη» του τίτλου μίλησε ο Γιώργος Μύγας στο Metropolis.

Αναλυτικά τα όσα είπε
«Από την ημέρα που ήρθε ο κ. Κόντης στην ομάδα πήραμε τρία σερί τρίποντα και μία ισοπαλία. Στη συνέχεια είχαμε μία πτώση, αλλά και πάλι επιστρέψαμε και πήραμε σημαντικά τρίποντα που μας κράτησαν στην κατηγορία. Αλλωστε εμείς δεν κυνηγούσαμε καμία ομάδα. Καθαρά από τα δικά μας πόδια θα κρινόταν η υπόθεση-παραμονή. Ο Βόλος έχει ανθρώπους έμπειρους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, το μόνο μειονέκτημα του είναι ο κόσμος. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος θα μας αγαπήσει και θα έρθει δίπλα στην ομάδα. Ηταν μία δύσκολη χρονιά με τρεις αλλαγές προπονητών ωστόσο η έλευση του κ. Κόντη σε ένα κομβικό σημείο και ο πρόεδρος που ήταν συνεχώς δίπλα μας καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Είμαι δικαιωμένος με την επιλογή μου στον Βόλο».

Για τη μάχη του τίτλου: «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. Εχει σχεδόν τους ίδιους παίκτες από πέρυσι και έχει βάθος στον πάγκο και απορείς πως αυτοί δεν παίζουν. Ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο πολλές δυνάμεις σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά και πάλι επαναλαμβάνω το Πρωτάθλημα θα πάρει η ΑΕΚ».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα