Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25

Newsroom
Εθνική Νέων

bet365

Κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Μαυροβούνιο θα βρεθεί αντιμέτωπη η Εθνική Νέων στον 8ο Όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25.

Η Ιταλία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Μαυροβούνιο θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής στον 8ο όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2024-25.

Οι αγώνες της 1ης προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2024 και θα συμμετάσχουν οι Εθνικές Ομάδες 52 Ομοσπονδιών, οι οποίες χωρίζονται σε 13 ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας.

Στην επόμενη φάση (Elite Round) προκρίνονται οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η και την 2η θέση της βαθμολογίας κάθε ομίλου, η μία καλύτερη τρίτη ομάδα από τις βαθμολογίες όλων των ομίλων και η Πορτογαλία, η οποία προκρίνεται απευθείας ως η πρώτη ομάδα του ranking της UEFA για την κατηγορία των Νέων κατά την τρέχουσα περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα