Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ 3-0: Φίλκρουργκ κερνούσε, Μάλεν έπινε...

Νίκος Κικίδης
Ντόρτμουντ

bet365

Με τον Φίλκρουγκ να μοιράζει ασίστ και τον Μάλεν να σκοράρει από τις πάσες του, η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 3-0 της Φράιμπουργκ και εξασφάλισε την παρουσία της στην τετράδα.

Άνετη βραδιά για τη Ντόρτμουντ με τον δίδυμο Μάλεν - Φίλκρουγκ να δίνει τη λύση κόντρα στη Φράιμπουργκ. Με τον πρώτο να σκοράρει δις από τις ασίστ του δεύτερου που πρόσθεσε στο τέλος και το κερασάκι, οι Βεστφαλοί επιβλήθηκαν με 3-0 και εξασφάλισαν την παρουσία τους στην τετράδα και για αυτή την αγωνιστική.

Στο 16΄ο Μάλεν με υπέροχο σουτ στον ουρανό των διχτύων άνοιξε το σκορ για τη Ντόρτμουντ, με τον Ολλανδό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+7΄) που άγγιξαν τα δώδεκα λεπτά λόγω διακοπής για διαμαρτυρία από τους οπαδούς οι οποίοι πέταξαν κέρματα και μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο.

Αφού ο Ολλανδός με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0 από δεύτερη ασίστ του Φίλκρουγκ, σειρά πήρε ο Γερμανός, ο οποίος στο 87΄κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από βαθιά μπαλιά του Μάατσεν και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με άψογη κεφαλιά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα