Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να αναλάβει ο Ράνγκνικ , τη Μεγάλη Τετάρτη οι νέες συζητήσεις

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να αναλάβει ο Ράνγκνικ , τη Μεγάλη Τετάρτη οι νέες συζητήσεις

ralf_rangnick_austria

bet365

Λίγο μετά την ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης η «Bild» με δημοσίευμα της έκανε γνωστό πως ο Ραλφ Ράνγκνικ προτίθεται να αναλάβει τους Βαυαρούς και αναμένονται άμεσα νέες επαφές.

Η «Bild» περίμενε την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης στην «Allianz Arena» για να βγάλει τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Σύμφωνα με το έγκυρο γερμανικό μέσο ο Ραλφ Ράνγκνικ επικοινώνησε στο κλαμπ την πρόθεση του να διαδεχτεί τον Τόμας Τούχελ στο φινάλε της σεζόν.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Γερμανός βρίσκεται στην «pole position» και αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. Σε αυτή τη φάσαη αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες για το πλαίσιο συνεργσίας των δυο πλευρών. Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να υπάρξουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στον Ράνγκνικ και τους Βαυαρούς για να φτάσουν οι δυο πλευρές ένα βήμα πιο κοντά στη «χρυσή τομή».

Θυμίζουμε πως ο 65χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 με την εθνική ομάδα της Αυστρίας, την οποία θα καθοδηγήσει στην τελική φάση του EURO 2024.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα