Ο Ανρί υπερασπίστηκε τη Ρεάλ: «Προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα»! (vid)

Newsroom
Ο Ανρί υπερασπίστηκε τη Ρεάλ: «Προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα»! (vid)

bet365

Ο Τιερί Ανρί υπερασπίστηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε όσους θεωρούν ότι η ομάδα του Γκουαρδιόλα έπρεπει να έχει προκριθεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε αγωνιώδη πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η «βασίλισσα» αμύνθηκε ηρωικά απέναντι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που ήλεγχε την κατοχή και είχε τις περισσότερες φάσεις στο «Έτιχαντ».

Οι Μαδριλένοι άντεξαν στην ασφυκτική πίεση των «Σίτιζενς» και τελικά πήραν τη νίκη στα πέναλτι. Πολλοί ήταν εκείνοι που λόγω του τρόπου παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης, , θεωρούν ότι η Σίτι είναι αυτή που άξιζε να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου όμως, ο Τιερί Ανρί, πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν προπονητής του Εθνικής Γαλλίας Κ21, υπερασπίζεται τη Ρεάλ τονίζοντας πως: «Υπάρχει κάτι που λέγεται άμυνα. Μπορείς επίσης να ελέγξεις το παιχνίδι αμυνόμενος καλά. Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει ότι η Σίτι ήταν η καλύτερη ομάδα, αλλά η άμυνα είναι μέρος του παιχνιδιού», δήλωσε μεταξύ άλλων στο "Football Talk".

Ο Τιερί Ανρί πρόσθεσε επίσης για τη νίκη της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι επί της ομάδας του Πεπ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης αμύνθηκε πολύ καλά. Νομίζω ότι η καλύτερη ομάδα, αυτή που αμύνθηκε καλά, πέρασε»..

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα