Άλκμααρ - Τβέντε 2-1: Ο Παυλίδης την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι του Champions League (vid)

Παυλίδης

bet365

Ο Βαγγέλης Παυλίδης υπέγραψε την ανατροπή της Άλκμααρ απέναντι στην Τβέντε και την έστειλε στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League.

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα για την Άλκμααρ με αντίπαλο την Τβέντε και έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη με ανατροπή 2-1 που την έστειλε στο -2 από την τρίτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Στο 66΄και με το σκορ στο 1-1 ο Έλληνας επιθετικός βγήκε απέναντι από την εστία και πλάσαρε υπέροχα για να ανατρέψει το σκορ με το γκολ υπ΄αριθμόν 28 τη φετινή σεζόν στην Eredivisie.

Για την ιστρορία ο Παυλίδης είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης της Άλκμααρ που έχει πιάσει τον συγκεκριμένο αριθμό στο πρωτάθλημα μετά τον Κις Κιστ που σταμάτησε στα 34 τις σεζόν 1978-1979 και 1981-1982.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα