Ολυμπιακός: Οι σημαντικές πιθανότητες για τριάδα Εσε - Ορτα - Τσικίνιο με την Αστον Βίλα και οι άλλες λύσεις

Ο Τσικίνιο

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δείχνει να καταλήγει στους εκλεκτούς για την 11άδα του στον ιστορικό ημιτελικό της Πέμπτης με την Αστον Βίλα στην Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν ιστορικό ημιτελικό με την Αστον Βίλα. Ένα ματς όπου ο κόουτς Μεντιλίμπαρ σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να δει την εικόνα του τελευταίου 20λεπτου (ή ημίωρου) του αγώνα με τη Λαμία παρότι ήρθε αυτό το 4-1. Και ένα παιχνίδι όπου ο Βάσκος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά τη Λαμία έδειξε πώς έχει πάρει τις αποφάσεις του ή ότι είναι πολύ κοντά σε αυτές σε σχέση με την 11άδα.

Ο Ισπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μασούρα και Ντόι για τον αγώνα με την ισχυρή Αστον Βίλα. Φαίνεται πώς μία από τις πρώτες και βασικές του σκέψεις είναι να έχει ξανά στον αγωνιστικό χώρο μαζί τους Εσε, Ορτα και Τσικίνιο (με τον Τσικίνιο να έχει σκοράρει με τη Λαμία στο 1-0). Αυτό δεν σημαίνει πώς δεν υπάρχει και η υποψηφιότητα του Ιμπόρα για τον άξονα ενώ μία λύση που... επέστρεψε είναι αυτή του Αλεξανδρόπουλου, που όχι μόνο επανήλθε με τη Λαμία αλλά σκόραρε κιόλας. Ο Ιμπόρα πάντως γενικότερα είναι στο μυαλό του Βάσκου ακόμα και για βασικός.

Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον... προκριθεί αυτή η επιλογή τότε οι πιο δυνατοί υποψήφιοι για τη γραμμή κρούσης θα είναι οι Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Όσο για την άμυνα; Οι Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι είναι σε πρώτο πλάνο. Εφόσον λοιπόν το τελικό σχέδιο οδηγήσει περισσότερο στο 4-3-3 παρά στο 4-2-3-1 η 11άδα των Πειραιωτών θα διαμορφωθεί ως εξής: Τζολάκης - Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι - Εσε, Ορτα και Τσικίνιο - Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα