Ολυμπιακός: Η «Corriere dello Sport» αναφέρει πως μόλις 3.000 οπαδοί της Φιορεντίνα θα έρθουν στην Αθήνα για τον τελικό

Newsroom
ελλαδα

bet365

Δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» τονίζει πως μόλις 3.000 οπαδοί της Φιορεντίνα θα δώσουν το παρών στον μεγάλο τελικό του Conference League στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από την Δευτέρα (13/05) θα είναι στη διάθεση των οπαδών της Φιορεντίνα τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η UEFA έχει μοιράσει από 9.000 «μαγικά χαρτάκια» στους φίλους των δύο ομάδων για το παιχνίδι της 29ης Μαϊου στην OPAP Arena όμως στην Ιταλία μεταφέρουν πως δεν θα πουληθούν περισσότερα από 3.000 εισιτήρια για την πλευρά των Ιταλών.

Όπως γράφει η «Corriere dello Sport», οι οπαδοί των «βιόλα» θεωρούν αρκετά ακριβή την μετακίνηση από την Ιταλία στην Ελλάδα συν το κόστος του εισιτηρίου, με αποτέλεσμα να θεωρούν πως δεν θα δώσουν το παρών περισσότεροι από 3.000 φίλοι της ομάδας.

Ο Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, επικεφαλής των οπαδών της Φιορεντίνα, το εξηγεί με δηλώσεις του: «Είναι ένα περίπλοκο ταξίδι γιατί σε αντίθεση με την Πράγα πέρυσι όπου μπορούσες να πας εκεί οδικώς, και φιλοξενήσαμε επίσης μερικούς οπαδούς με λεωφορεία. Το να πας στην Αθήνα με αεροπλάνο τελευταία είναι ακριβά, δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τσάρτερ στην Ιταλία, ειδικά όταν πρόκειται για τον συγκεκριμένο αριθμό των αεροσκαφών. Κάποιοι θα ταξιδέψουν 1.500 χιλιόμετρα στην Αδριατική από το Μπρίντιζι στην Ηγουμενίτσα, αλλά το αεροπλάνο παραμένει το προτιμώμενο μέσο μεταφοράς και το ACCVC έχει επίσης οργανώσει ναύλωση που κοστίζει 440 ευρώ για τα μέλη και 460 για τα μη μέλη, συν το εισιτήριο».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα