Μαλεζάνι για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Αυτός είναι ο τρόπος για να βγει αλώβητη η Φιορεντίνα απ' αυτήν την κόλαση»

Μαλεζάνι

bet365

Ο Μαλεζάνι έκανε λόγο για «κόλαση» που αναμένεται να δημιουργήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Opap Arena το βράδυ του τελικού του Conference League με την Φιορεντίνα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, μίλησε για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να βρει στην Αθήνα η Φιορεντίνα και δίνει τη δική του συμβουλή για το τι πρέπει να κάνουν οι Ιταλοί ώστε να σταθούν όρθιοι στην «κόλαση» που αναμένεται να συναντήσουν στην Opap Arena το βράδυ της 29ης Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους Ιταλούς, αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα 3.000 Ιταλοί - αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι πολλοί παραπάνω από 9.000 (τόσα είναι τα εισιτήρια που δικαιούται η κάθε ομάδα).

Ο Μαλεζάνι δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εχει τεράστιους οπαδούς που είναι πολύ παθιασμένοι, κάτι που το έμαθα κατά τη διάρκεια που ήμουν στην Ελλάδα. Θα βρουν μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα οι "βιόλα". Ομως, αν το θέλει η Φιορεντίνα, μπορεί να μεταμορφώσει τον παράγοντα "περιβάλλον" σε πλεονέκτημα ακόμα κι αν είναι στο γήπεδο περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού, θα πρέπει να βιώσουν την αντίπαλη υποστήριξη ως ψυχολογική ώθηση και να το κάνουν ένα επιπλέον όπλο ώστε να τα πάνε καλά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βγουν αλώβητοι απ' αυτήν την κόλαση».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα