Ολυμπιακός: Θέλει να αγοράσει τον Ορτα και είναι σε επαφή με την Μπράγκα (vids)

Ολυμπιακός: Θέλει να αγοράσει τον Ορτα και είναι σε επαφή με την Μπράγκα (vids)

Ο Ορτα

bet365

Ο Πορτογάλος χαφ εξέφρασε μέσω των δηλώσεών του την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό με τις σχετικές κινήσεις να έχουν δρομολογηθεί.

Ο Αντρέ Ορτα είναι ένας εκ των δανεικών που ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του και τη νέα χρονιά. Φαίνεται λοιπόν ότι ξέχωρα από τις δηλώσεις του Πορτογάλου χαφ περί της επιθυμίας της παραμονής του ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει και... τρέξει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την αγορά του ποιοτικού μέσου (από τη Μπράγκα). Το ποσό της οψιόν είναι στα 6 εκατ. ευρώ και οι Ερυθρόλευκοι κινούνται ώστε να γίνει το deal όσο πιο άμεσα γίνεται. Ο Ορτα έχει 18 αγώνες με τον Ολυμπιακό χωρίς να έχει σκοράρει αλλά έχοντας συμβάλλει στην επίτευξη τερμάτων φέτος στην ομάδα.

Μέχρις ότου χτυπήσει (όπου μετά βέβαια επανήλθε) αποτελούσε ένα φοβερό κέντρο με Εσε και Τσικίνιο. Εκτός αυτού βέβαια ήταν και ένας από τους χαφ που βοήθησε στην πορεία των Πειραιωτών προς τον τελικό του Conference League (29 Μαϊου, OPAP Arena).

Από εκεί και πέρα σχετικά με τον άξονα υπάρχουν παίκτες με συμβόλαια σε ισχύ όπως οι Εσε και Τσικίνιο (που έχουν κλείσει έως το 2027 και ενώ για τον Αργεντίνο υπήρχε η πληροφορία για οψιόν για έναν ακόμα χρόνο). Κατά τα λοιπά τα συμβόλαια των Φορτούνη, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Μαντί Καμαρά και Αλεξανδρόπολου ολοκληρώνονται φέτος. Εξ αυτών ο Ολυμπιακός φυσικά θέλει να κρατήσει με νέο συμβόλαιο τον Φορτούνη. Ο Μαντί Καμαρά είναι καιρό τώρα εκτός πλάνων και θα αποχωρήσει, ο Καρβάλιο πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και ενώ για τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ιμπόρα θα υπάρξουν σχετικές διεργασίες / συζητήσεις για το εάν θα μείνουν ή όχι. Ο Ελληνας μέσος είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ με οψιόν της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ.

Οι χαφ με συμβόλαια σε ισχύ

  • Εσε (2027)
  • Τσικίνιο (2027)

Οι χαφ που είτε είναι δανεικοί είτε λήγουν τα συμβόλαιά τους

  • Ιμπόρα
  • Καρβάλιο
  • Αλεξανδρόπουλος
  • Ορτα
  • Φορτούνης
  • Μαντί Καμαρά (που είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων)
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα