Ολυμπιακός: Πρώτος σε τάκλιν ο Έσε στο Conference League (vid)

Ολυμπιακός: Πρώτος σε τάκλιν ο Έσε στο Conference League (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Σαντιάγο Έσε είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στην παρουσία του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Conference League και αυτό φαίνεται μέσα από την κατάταξη των τάκλιν στη διοργάνωση.

Ξεχωριστή πρωτιά για τον Σαντιάγο Έσε του Ολυμπιακού στην κατάταξη της UEFA όσον αφορά τα περισσότερα τάκλιν στο Conference League, με τον Αργεντινό χαφ να μοιράζεται την κορυφή με τον Μπένζαμιν Αντρέ της Λιλ.

Ο 22χρονος μέσος έχει παίξει βασικό ρόλο στην επιτυχημένη παρουσία των Πειραιωτών στο Conference League και ήταν από τις κύριες μονάδες που βοήθησαν στο να φτάσει η ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτό καθρεφτίζεται μέσα από τα συνολικά 23 τάκλιν που έχει κάνει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και τον έχουν οδηγήσει στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας του θεσμού.

Δίπλα του είναι ο Αντρέ της Λιλ και από κάτω ακολουθούν οι Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε (21), Μίσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (20), Άμπου Φάνι της Φερεντσβάρος (19) και ο Γιούκσεκ της Φενέρμπαχτσε (19).

Το «κλικ» που κάνει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να βρίσκεται πιο ψηλά από τους άλλους είναι πως οι προηγούμενοι βρίσκονται στο Conference League από τους ομίλους της διοργάνωσης και ο Έσε με τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν από τα play off και μετά, κάτι που σημαίνει πως έχει 23 τάκλιν σε 8 ματς ενώ ο 33χρονος χαφ της Λιλ το έχει πετύχει σε 10 ματς. Να θυμίσουμε πως άπαντες έχουν αποκλειστεί και μόνο ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον μεγάλο τελικό.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα