Φιορεντίνα: Τελικός Conference League, προπονητής και Μαθία σε πρώτο πλάνο

μαθία

bet365

Πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Conference League, στην Φιορεντίνα είναι σε αναζήτηση προπονητή καθώς είναι δεδομένο ότι ο Βιντσέτσο Ιταλιάνο δεν θα παραμείνει στην ομάδα.

Η Φιορεντίνα μπορεί να ετοιμάζεται για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, αλλά στο σύλλογο είναι σε αναζήτηση προπονητή, καθώς από τώρα ξεκινούν το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με την Corriere Fiorentino, ο Ραφαέλε Παλαντίνο είναι στη λίστα αλλά κι ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο οποίος ήταν στην Πίζα και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών των «βιόλα».

Παράλληλα, οι διοικούντες το σύλλογοι στρέφονται και στον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Νικολάς Μπουρδίσο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Ο Μαθία, ο οποίος έχει περάσει από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ήταν χαρούμενος να επιστρέψει στη Φλωρεντία. Ωστόσο, για την εν λόγω θέση έχει γραφτεί και το όνομα του Ρομπέρτο Γκορέτι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα