Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Πρώτη σύσκεψη των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ του τελικού του Conference League

Newsroom
epo_osfp_fiore

bet365

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των Ολυμπιακού και Φιορεντίνα με κλιμάκιο της UEFA εν όψει του τελικού του Conference League/

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Conference League (29/05) στην «OPAP Arena». Δύο εβδομάδες πριν το κρίσιμο παιχνίδι, έλαβε χώρα η πρώτη - εκ των πολλών που θα ακολουθήσουν - σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ με κλιμάκιο της UEFA, στην οποία το «παρών» έδωσαν και άνθρωποι της ΕΠΟ.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του τελικού του Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου στις 22:00 στην AEK Αrena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Κλιμάκιο της UEFA που βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με εκπροσώπους της ΕΠΟ εκκίνησαν στην AEK Arena τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ για όλα τα επιμέρους θέματα ενόψει της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης.

Οι συναντήσεις πλέον θα είναι καθημερινές ενώ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1 την Κυριακή 19 Μαΐου, το γήπεδο θα παραδοθεί στην UEFA για να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος».

@Photo credits: ΕΠΟ
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα