Ομόνοια: Να «μιλήσει» η βαριά πράσινη φανέλα για να έρθει το 17ο

Ομόνοια: Να «μιλήσει» η βαριά πράσινη φανέλα για να έρθει το 17ο

Newsroom
omonoia_11
Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (18/5, 20:00) με την Πάφο στο ΓΣΠ, η Ομόνοια προετοιμάζεται πυρετωδώς, γνωρίζοντας πως έχει τη «βαριά φανέλα» που μπορεί και αυτή να παίξει τον ρόλο της στην -πιθανή- κατάκτηση του 17ου τροπαίου.

Τρία 24άωρα πριν τη μεγάλη μάχη του τελικού, η προετοιμασία όλων στο «πράσινο» οικοδόμημα είναι πυρετώδης. Στο σπουδαίο ραντεβού του Σαββάτου (18/5, 20:00), όπου θα λάβει χώρα η τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση της χρονιάς, η Ομόνοια καλείται να παρουσιαστεί πανέτοιμη αγωνιστικά αφενός, αλλά και στο πνευματικό κομμάτι της προετοιμασίας αφετέρου. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα ψάξει ένα μεγάλο επίτευγμα, κάνοντας το three-peat, κοσμώντας παράλληλα την τροπαιοθήκη της, με το 17ο κύπελλο στην ιστορία της!

Για να γίνει αυτό πράξη και να πανηγυρίσει όλος ο «πράσινος λαός» με την πολυπόθητη κούπα, θα πρέπει να ανταποκριθεί πλήρως, σε ένα ματς πολύ μεγάλων απαιτήσεων και αντοχών. Με παρακαταθήκη για διατήρηση των κεκτημένων, τη βαριά φανέλα των τελικών. Όπερ, να μιλήσει απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με δίψα για το 1ο της τρόπαιο, η πράσινη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Στην 24η παρουσία της Ομόνοιας σε τελικό κυπέλλου! Στην λίστα με τους προπονητές που έχουν παρουσία σε τελικό εισέρχεται και ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Αρτινός κόουτς, θα γίνει ο 16ος προπονητής συνολικά που θα κοουτσάρει την Ομόνοια σε τελικό και σίγουρα θέλει να πράξει ότι και οι προκάτοχοί του. Οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του 17ου κυπέλλου. Ιδιαίτερο παιχνίδι και για τον ίδιο τον προπονητή, που επίσης επιθυμεί διακαώς να καθοδηγήσει τους παίκτες του στην κατάκτηση της κούπας. Που αν το πράξει, θα είναι το δεύτερο του και μάλιστα εκ νέου με «τριφύλλι», αφού πανηγύρισε και κύπελλο με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα το πράσινο FAN DAY

Σήμερα (15/05) το απόγευμα(17:00 – 20:00) το ΓΣΠ θα ντυθεί στα «πράσινα» και θα περιμένει τους φίλους της ομάδας στο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ Fan Day.

Στον χώρο θα υπάρχουν:

🟢 Ποδοσφαιριστές για αυτόγραφα

🟢 Τα 16 κύπελλα που κατέκτησε η ομάδα μας

🟢 Συνεργείο Green Boutique με εκπτώσεις 35-50%

🟢DJ

🟢 Φουσκωτά & face painting

🟢 Ποδοσφαιρικά παιχνίδια από προπονητές της Ακαδημίας μας

🟢 Φαγητό, ποτό, γλυκά κ.ά.

Επιπλέον, οι φίλοι της ομάδας που έχουν αγοράσει εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου Coca-Cola αλλά δεν έχουν ακόμη παραλάβει την αναμνηστική φανέλα, θα μπορούν να το πράξουν στο Fan Day. Aπαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη του εισιτηρίου.

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα